Volg ons via
 
 
 

Rotterdam - Bijzonder terras op grote hoogte

Genieten tussen het groen in hartje Rotterdam op grote hoogte.

Een groene oase op veertig meter hoogte in hartje Rotterdam, dat is het dakterras van Engels Grandcafé Restaurant Zalen. Vanaf 6 mei kan er, mits het weer het toelaat, van vroeg tot laat genoten worden van een hapje, een drankje, de zonnestralen en natuurlijk een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Het bijzondere en groene Engels dakterras op het Groothandelsgebouw steekt uit boven de alledaagse hectiek van de Maasstad. Waar beneden trams, bussen, treinen en forenzen voorbij flitsen is het op het dak van het historische gebouw een zee van rust. Hier kunnen bezoekers heerlijk relaxen op banken tussen de wolkenkrabbers en de begroeiing van talloze planten en struiken. 

Feestelijke evenementen op toplocatie

Bij goed weer is het dakterras geopend van mei tot en met begin oktober. In die periode geven een groene vlag op de Entresol verdieping (hoek Stationsplein/Weena) en de website aan of het terras open is. Buiten serveert Engels drankjes en tapas van de kleine kaart. Deze zomer staan bovendien veel feestelijke evenementen op de planning, zoals salsa avonden, talkshows en expat borrels. Voor speciale gelegenheden kan het dakterras, of een deel daarvan, worden afgehuurd voor bijvoorbeeld een barbecue of een feestje met een DJ. 

  • Engels Grandcafé Restaurant Zalen
  • Stationsplein 45 
  • 3013 AK Rotterdam

Engels dakterras: Ingang via Hal A van Groothandelsgebouw, Stationspleinzijde, lift 7e etage, volg daar de verwijzingen

Openingstijden dakterras: Kijk voor actuele openingstijden op de website van Engels en naar de groene vlag op de Entresol verdieping. Meer info: www.engels.nl  Op de site is tevens informatie over de zomerprogrammering van Engels Grandcafé Restaurant Zalen te vinden.


Afbeeldingen
  • foto 1.jpg
  • foto 2.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1607
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
restaurant rotterdam, stadswandeling rotterdam, vvv rotterdam, hotel rotterdam, weekendje rotterdam
Gerelateerde artikelen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.