Volg ons via
 
 
 

Stijging fiets- wandelvakantie in Nederland

Fiets- en wandelvakantie in eigen land zijn erg populair.

Er is een stijging van 8 procent te zien in het aantal boekingen voor een fiets- of wandelvakantie in 'eigen land'. Dit meldt touroperator Eigen-Wijze Reizen, één van de grootste aanbieders van fiets- en wandelvakanties in Nederland. De vakantieganger die graag Nederland wil ontdekken kan bij Eigen-Wijze Reizen een keus maken uit minstens 33 individuele fiets- of wandelvakanties. Erg populair is een trektocht van 7 tot 15 dagen 'Langs het IJsselmeer'. Ook veel boekingen zijn er voor de fietsvakantie van 5 tot 7 dagen 'Hollandse Hoogtepunten' en de wandeltrektocht van 4 tot 28 dagen 'Wandelvakantie Pieterpad'. 

De Nederlandse vakantieganger gaat ook wel erg graag net over de grens. Korte vakanties in de Duitse- en Belgische grensstreek zijn populair evenals een fietsvakantie in Vlaanderen of Münsterland. Het Duits-Nederlandse grensgebied ten oosten van Enschede kent vele mooie kastelen en de prachtige natuur lokt veel toeristen.

Bron: Tourpress


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1693
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsvakantie nederland, wandelvakantie nederland, fietsvakantie duitsland
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.