Volg ons via
 
 
 

Lastig land dat Italie?

Italië, regio Le Marche, vakantie bij Nederlanders, appartement, B&B, Bed and Breakfast

De rust wedergekeerd na het aftreden van Berlusconi? Niet echt. Het blijft een prachtig maar lastig land qua taal en gebruiken. "Fare la bella figura"!

Wij, twee Nederlanders, Dirk & Marijke, helpen u een nieuwe regio (Le Marche) te ontdekken. Kennen deze als geen ander en wijzen u de mooiste plekjes, stranden, cultuur en wandelroutes. En mocht u er eens niet uitkomen dan staan we klaar om te helpen!

Vanaf begin mei ontspannen in midden-Italië? De regio Le Marche is nog onontdekt door het toerisme en daardoor een oase van rust met veel cultuur, natuur, vriendelijke Italianen en - betaalbare - restaurants in middeleeuwse bergdorpjes. Snel en goedkoop te bereiken met Ryanair vluchten op Ancona.

Lucertola - al vele jaren een begrip in Le Marche - is een in authentieke staat gerestaureerd landhuis, centraal gelegen in de provincie Le Marche in midden Italië waar de Nederlandse eigenaren, Dirk en Marijke, u verwelkomen. Afgelopen zomer werd weer het eco-label "Blue Flags" uitgedeeld voor de brandschone stranden van de Adriatische kust. Over de Marche zeggen ervaren Italië-reizigers: "net zo mooi als Toscane 40 jaar geleden was, onbedorven, met vriendelijke Italianen en nog zeer betaalbaar". Wij vertoeven hier alweer een aantal ja ren en runnen met veel succes deze kleinschalige vakantielokatie. In het pand Lucertola wachten u twee 2-persoons appartementen en een (2-persoons) Bed and Breakfast accommodatie. Volledige privacy en u kunt altijd terugvallen op de hulp van ons als eigenaren van Lucertola die Italiaans spreken en u wegwijs kunnen maken in deze wonderschone regio. Voor meer info surf naar de lucertola website.

Arrivederci!
www.lucertola.nl
Dirk & Marijke

p.s.: Geniet, net als onze vorige gasten, van de kleinschaligheid van Lucertola.
Rust, ruimte en persoonlijke aandacht in Le Marche.


Afbeeldingen
  • 1. www.lucertola.nl Ape.jpg
  • 2. www.lucertola.nl landkaart lemarche oranje.jpg
  • 3. www.lucertola.nl portico.jpg
  • 4. www.lucertola.nl branding.JPG
  • 5. www.lucertola.nl appartement Claudia.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Lucertola
Hits: 1460
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
italie, marche italie bezienswaardigheden, vakantie bij nederlanders, appartement, bed and breakfast, bed en breakfast italie, vakantiehuis
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.