Volg ons via
 
 
 

D-Reizen en TUI Ned. | Gratis annuleren of wijzigen

D-Reizen en TUI Ned.| Eigen reisvoorwaarden worden gewijzigd ten gunste van de vakantieganger.

De Reisorganisatie D-Reizen komt met een zogeheten Flexpakket op de markt. Consumenten die een reis gaan boeken bij D-Reizen verzekeren zich ervan dat men geen bedrag hoeft aan te betalen. Ook kan men eventueel weer kosteloos de gemaakte boeking annuleren.

D-Reizen wil met haar nieuwe stunt ondanks dat de concurrentie door deze maatregel op zijn kop zal staan, tegemoet komen aan de wens van veel vakantiegangers. Het is nu mogelijk om ook voor gezinnen met schoolgaande kinderen al vroeg een vakantie te reserveren. Na een gedane boeking is de vakantieganger ervan verzekerd dat er naderhand geen extra kosten meer bijkomen.

Mocht zich onverhoopt op de plek van bestemming een natuurramp voordoen, er hevige onrust in het land is ontstaan of een ziekte steekt de kop op, ook dan kan de reis kosteloos worden geannuleerd. Ook als het Calamiteitenfonds niet bijspringt.

Voorts komt D-Reizen met nog meer voordeeltjes voor de vakantieganger. Wie zijn auto wil parkeren op Schiphol krijgt een gratis update naar valid parking en alle extra servicekosten worden geschrapt. Het gehele pakket kost éénmalig 25 euro voor het totale reisgezelschap tot tien personen.

Ook reisaanbieder TUI Nederland heeft voor bijna al zijn merken een gratis Vakantie-Omruil-Garantie. Tot tien weken voor vertrek is de reeds geboekte reis nog kosteloos te wijzigen.

Bron: De Telegraaf


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3026
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
d reizen, vakantie boeken, annuleringskosten, online vakantie boeken
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.