Volg ons via
 
 
 

Ontdek het andere zuiden Frankrijk | De Landes

Kleinschalige chambres d'hôtes in de Franse Landes.

Toen we besloten vanwege het klimaat en de natuur naar Frankrijk te verhuizen, lag het voor de hand dat het in de streek van de Landes zou zijn. Namelijk omdat we al jaren in deze buurt op vakantie kwamen, aangezien Eric zijn papa van deze streek is. De meeste van onze bezoekers kennen deze regio niet, daarom zeggen wij ook: ONTDEK HET ANDERE ZUIDEN.  We wonen op een uur van de kust en de bergen.  De omgeving is heel landelijk, bij weinig toeristen bekend, leent zich tot wandelen en fietsen of tochtjes met de motor.

We hebben een chambres d'hôtes en willen het bewust kleinschalig houden m.et drie kamers zodat onze klanten kunnen genieten van de rust, met een cocktail aan het zwembad en wij geven hen graag meer informatie over deze streek.  Liefhebbers van foie gras en confit de canard zullen met plezier aanschuiven aan de gastentafel. 

Meer info over onze streek:


Monségur, is gelegen in de franse regio Aquitaine, departement Landes.Pau (45km), Lourdes (96km), Dax (61km), Orthez (30km), Biarritz (100km) en Hossegor (100km) zijn echte aanradersals daguitstappen voor wie zich graag in de cultuur van steden verdiept.De Landes is gekend voor de pijnbomen (pin des landes) met denneappels (Le parc naturel regional des Landes), zijn immens lange zandstranden, Course Landaise, Armagnac, Foie gras de canard, Tursan,...

Ben je op zoek naar zon, rust, bergen en strand dan is dit het favoriete adresje voor jullie.  Ga gerust een kijkje nemen op onze website:www.alavieilleecole.eu.

Eric Carrasquet -  Annelies Van Haecht.


Afbeeldingen
  • landes00.jpg
  • landes11.jpg
  • landes12.jpg
  • landes13.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1927
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
frankrijk, bed & breakfast, logies, b&b, chambres d hotes, frankrijk vakantie
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.