Volg ons via
 
 
 

Adembenemend uitzicht over New York

New York | Adembenemend uitzicht vanaf Rockefeller Center.

Het Rockefeller Center is wereldberoemd om zijn panoramische uitzicht vanaf het Top of the Rock Observation Deck. Het is een absolute must tijdens een bezoek aan New York. Je gaat razendsnel met de lift omhoog naar de 80e verdieping, om vervolgens in een 2e lift nog eens 15-tal etages te stijgen. Boven geniet je van een grandioos uitzicht, dat zowel overdag als 's avonds zeer spectaculair is. Vooral tijdens ‘The most wonderful time of the year!’ Nu gratis met Stedentrips.nl. Gratis entree tot het Top of the Rock Observation Deck

Vraag een willekeurige Amerikaan of het uitzicht vanaf Rockefeller Center mooier is dan vanaf The Empire State Building en hij zal het beamen. Met Stedentrips krijg je nu gratis toegang tot dit vermaarde observatiedeck. 4-daagse vliegreis naar Hotel The Roosevelt **** vanaf € 699,-

Hotel The Roosevelt is een klassiek hotel met een rijke geschiedenis. Het ligt in het hart van Manhattan op Madison Avenue, dichtbij 5th Avenue en Rockefeller Center. De inrichting is erg fraai met prachtige kroonluchters. Hotel The Roosevelt inclusief vlucht en Top of the Rock, boek je op www.stedentrips.nl vanaf € 699,- per persoon. Deze aanbieding geldt op basis van 3 overnachtingen. 

Lunchtime atop a Skyscraper (1932)
Deze wereldberoemde foto werd gemaakt tijdens de bouw van het Rockefeller Center.

Zie hieronder voor bijgaande foto's 

Stedentrips.nl

Stedentrips.nl is de online vakantiespecialist voor steden. In de charmehotels van Stedentrips.nl proeft u de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Stedentrips.nl informeert, adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 700 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. Tevens geeft ze informatie over vervoer. Men kan er profiteren van de meest recente aanbiedingen en zijn er volop tips en trips.

sept / 2011


Afbeeldingen
  • grond newyork.jpg
  • lunch newyork.jpg
  • new.jpg
  • top newyork.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2691
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
new york, citytrip, big apple, new york tickets, new york last minute, vliegen new york
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.