Volg ons via
 
 
 

Reizen Guatemala aangepast

Toeristen overvallen in Guatemala.

De reisoperator TUI, waaronder Arke en Holland International vallen, heeft enkele reizen die door Mexico, Guatemala en Belize lopen met ingang van heden 13 september 2011 aangepast.

Er is al langere tijd sprake van dat toeristen in met name Guatemala slachtoffer worden van gewapende overvallen. Nadat bekend werd dat nu ook een busje met 13 Nederlandse toeristen is overvallen, wordt de reis door Guatemala voorlopig uit het pakket geschrapt.

De reizen door het gebied gaan wel gewoon door maar reizigers blijven langere tijd in Mexico en Belize. De toeristen die zijn overvallen zijn beroofd van al hun kostbaarheden en geld. Na terugkomst in ons land hebben sommige reizigers hulp gekregen van Slachtofferhulp. 

Voor de betreffende landen geldt geen negatief reisadvies maar er wordt wel aanbevolen om niet 's nachts te reizen en overdag bij voorkeur in konvooi.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3696
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
guatemala, rondreis, rondreis guatemala, belize, mexico
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.