Volg ons via
 
 
 

Vakantiehuis ruilen ?

Tweedewoningruil | Ruil van woning met uw tweede vakantiehuis.

Veel mensen dromen er stiekem van: een eigen vakantiehuis in Nederland of in het buitenland. U kent dat gevoel wel als u op vakantie geweest bent, “ hier zou ik wel een huisje willen hebben ”.

Makkelijk om er meerdere vakanties per jaar door te brengen en het is tevens een goede investering. Als je denkt het mooiste plekje op aarde gevonden te hebben, blijkt dat na een tijdje het uitzicht hetzelfde is, over het plaatselijk marktje heb je al vele malen gewandeld of de kinderen willen toch wel eens ergens anders heen.

Kortom de wil om weer eens ergens anders op vakantie te gaan begint te knagen en in de verhuur heb je nog vrije periodes, dan biedt tweedewoningruil u de mogelijkheid om een weekje, midweek  of weekend te ruilen. Zo kunt u een weekje ruilen met een huisje in Italië, Spanje, Frankrijk of België.
Heeft u een vakantiehuis dichter bij huis  dan is een weekendruil mogelijk. U kunt een weekend gaan fietsen op de Veluwe een strandwandeling maken in Zeeland,  alles is mogelijk. 

Huizenruil is voor vele mensen al bekend, echter tweedewoningruil richt zich enkel op mensen met een tweede huis. Dat biedt voordelen, zo kunt u de periode wanneer men ruilt vrij afspreken, ook hoeft u geen rekening te houden met het opbergen van uw privéspullen en de mensen waarmee u ruilt, weten wat uw bezit waard is.

Tweedewoningruil is dan ook een goede aanvulling  voor de steeds grotere groep mensen die in het bezit zijn van een tweede woning.
Deze site heeft een ruilbestand van mensen uit Nederland en België die een tweede woning, appartement of chalet hebben in Europa en bereid zijn om hun vakantiehuis te ruilen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
G.Mulder (Gast)
Geplaatst op 31-01-2019 om 00:41

(vakantie)woningruil Nederland/sellingen met Griekenland

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gerard
Hits: 5066
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantiewoningruil, huizenruil, vakantieruil, tweede woning, tweede huis, vakantiehuis
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.