Volg ons via
 
 
 

Wintersport begint in Nederland.

Wintersport | Méér wintersportactiviteiten in Nederland dan in de Alpen.

Méér wintersportactiviteiten in Nederland dan in de Alpen. 

De Nederlands Ski Vereniging viert de start van het wintersportseizoen in Nederland. De gehele maand oktober zijn er meer dan 60 aantrekkelijke wintersportactiviteiten georganiseerd die de aftrap van het seizoen in Nederland symboliseren. 

Open dagen, proeflessen, demonstraties, diverse cursussen en materiaaltests; wintersport liefhebbers kunnen in de maand oktober hun hart ophalen bij de vele wintersportlocaties die Nederland rijk is. Nederland leent zich uitstekend voor een dagje wintersport in één van de indoor rol- of -sneeuwbanen. Liever naar een outdoor baan? Die zijn er ook, net zoals outdoor activiteiten van verschillende verenigingen. 

Een goede voorbereiding op de wintersport begint thuis. Nog steeds gaan veel Nederlanders ongeoefend op wintersport. Dat is jammer, want je kunt veel doen om je optimaal voor te bereiden en daar meer te genieten. Verenigingen verspreid over het gehele land bieden trainingen aan onder professionele begeleiding. Neem eens een les om je techniek bij te schaven of ga vrij skiën of snowboarden. Wintersport begint tenslotte in Nederland. 

Voor informatie over alle activiteiten: www.wintersport.nl/kalender


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1998
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wintersport boeken, wintersport vakantie, wintersport weer, wintersport duitsland, snowworld
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.