Volg ons via
 
 
 

Oostende - Hotel Thermae Palace

Oostende / Thermae Palace | Prachtig gebouw aan Belgische kust voldoet niet als hotel.

Het 4-sterren hotel Thermae Palace is gelegen pal aan de boulevard en het strand in het Belgische Oostende. Deze plek is fantastisch voor mensen die op zoek zijn naar een strandvakantie. Vanaf het zeer ruime balkon op de Palace kamer heb je een geweldig uitzicht over de Noordzee. In 2010 is het hotel overgenomen door Apollo Hotels & Resorts die het voormalige badenpaleis en thermaal instituut, zoals het ook werd genoemd, geheel wil opfrissen en aan wil passen de normen van deze tijd.

De Palace kamers hebben reeds een opfrisbeurt gehad en 'zouden' dus weer een frisse indruk moeten geven. Hier valt echter nog veel op aan te merken. De kamers zijn dan misschien opgefrist maar enkel en alleen door de wanden en tegeltjes over te schilderen. Deze verf laat echter alweer los. Ook is de schoonmaak onvoldoende. Het toilet oogt vies, evenals de bad- en douchekraan. De minibar is dan wel aanwezig maar een fatsoenlijke deur zit er niet voor. Verlichting in de kamer en badkamer doet het op veel punten niet waardoor je het moet doen met een donkere kamer / badkamer. De matrassen op het 2-persoonsbed zijn zo slecht (veren zijn voelbaar) dat je al na één nacht overweegt om terug naar huis te gaan.

Jammer, want verder is het een fijne plek voor enkele dagen er tussenuit. Het ontbijt en de bediening alsmede de receptie zijn allen goed. Ook het gratis wireless internet is mooi meegenomen en werkt uitstekend. Of dit monument aan de Belgische kust nog te renoveren is valt sterk te betwijfelen. Een opfrisbeurt van de kamers, zoals tot nu toe gaande is, zal niet genoeg zijn om als hotel te kunnen blijven voortbestaan.


Afbeeldingen
  • P1010932.JPG
  • P1010936.JPG
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3201
Categorie: 
Hotel en camping ervaringen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hotel belgische kust, hotel in oostende, hotel in belgie, weekendje weg, nachtje weg
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.