Volg ons via
 
 
 

De Kusttram | De lijn met de leukste bestemming

Kusttram | De ideale schakel tussen de verschillende plaatsen aan de Belgische kust.

De ideale verbinding tussen de verschillende plaatsen langs de Belgische kust is de Kusttram. Een rit met de Kusttram van De Lijn, is ontspannen en heerlijk genieten met zicht op zee. Je hebt dus geen file- of parkeerprobleem. De tramchauffeur brengt je vlot tot in het hart van elke badplaats, er is altijd wel een halte in de buurt. 

De Kusttram passeert elke 10 minuten en in de drukste perioden van het jaar worden er ook nog extra ritten gereden tussen de plaatsen Westende en De Haan. Ook rijdt de Kusttram 's avonds.

De Kusttram doet alle plaatsen aan tussen De Panne en Knokke. Een kaartje voor de Kusttram is te verkrijgen voor een korte afstand (1 & 2 zones) of voor een lange afstand (3 zones). In de voorverkoop zijn de kaarten tot 50 procent goedkoper. Naast alle andere mogelijkheden zijn er ook dagkaarten verkrijgbaar waarmee je een dag lang overal kunt in- en uitstappen voor één tarief.

Tickets in de voorverkoop zijn verkrijgbaar in een krantenwinkel of supermarkt in de Belgische plaatsen. Ook staan langs de route Kusttramhaltes waar een verkoopautomaat aanwezig is. Een overzicht is te vinden op www.delijn.be


Afbeeldingen
  • 272010298IK514ss.jpg
  • 27201143CorAiCe3.jpg
  • 272091UQGMT7w6.jpg
  • tram.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 6082
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kusttram, belgische kust, hotel aan zee, de panne, hotel in oostende, de haan, de lijn, knokke
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.