Volg ons via
 
 
 

Overwinteren in Zuid Afrika

Zuid-Afrika | Zoek de zon op in de wintermaanden.

Genoeg van het gure typisch Hollandse winterweer? Zoek de zon op in Zuid-Afrika! Zuid-Afrika ligt aan de andere kant van de evenaar, wanneer het hier winter is, is het daar zomer. De perfecte reden om eens een bezoekje te brengen aan dit prachtige land. 

Het echte Zuid-Afrika

Zuid-Afrika kent een aantal grote toeristische trekpleisters. Velen bekijken wild in het Krugerpark, proeven wijn in Stellenbosch of wandelen door de bekende Drakensbergen. Stukken minder toeristisch is de Robertson Wine Valley, vlakbij het Victoriaanse stadje McGregor. Dit stukje echt Zuid-Afrika heeft het allemaal. Wijngaarden en prachtige wandelroutes waar je adelaars, steenbokken en bavianen kunt tegenkomen.  

Rust en avontuur

Aan zon geen gebrek in Zuid-Afrika. Extra lekker als je weet dat het in Nederland koud en grijs.. of zelfs wit is. In de Robertson Wine Valley is het heerlijk vertoeven met een goed boek onder een parasol, genietend van een heerlijk glas wijn. Bezoek eens het amfitheater, hier worden met regelmaat jazzconcerten gegeven. Ontspan en kom volledig tot rust. Fijn even weg uit de Nederlandse drukte.Toch zijn er voor de liefhebber ook voldoende activiteiten te ondernemen. In de omgeving zijn bijvoorbeeld golfbanen en typisch Zuid-Afrikaanse markten. Maar je kunt er ook heerlijk paardrijden, paragliden, fietsen en hicken. Vind avontuur in de prachtige natuur van dit oeroude landschap waar de tijd lijkt stil te staan.


Afbeeldingen
  • zuid afrika 1.jpg
  • zuid afrika 3.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5400
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
zuid afrika beste reistijd, overwinteren in zuid afrika, rondreis zuid afrika
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.