Volg ons via
 
 
 

Kosten vliegticket | Retour goedkoper dan enkele reis

Een enkel vliegticket vaak duurder dan een retourticket.

Uit een onderzoek van de reiswebsite StedenTripper.com blijkt dat retour vliegtickets een heel stuk voordeliger kunnen uitpakken dan dezelfde vlucht maken met een enkele reisticket. StedenTripper deed onderzoek naar de tarieven van een groot aantal vluchten binnen Europa en bij de grootste aanbieders was een enkele reis in sommige gevallen wel vier keer zo duur als dezelfde vlucht, maar dan met een retourticket.

De prijsverschillen bij tien aanbieders van vliegtickets liepen fors uiteen. Om flink te kunnen besparen op vliegtickets, is het dan ook zaak om de prijs tussen enkele- of retourticket goed te vergelijken. In een enkel geval kon men een bedrag van 1.400 euro besparen door het boeken van een retourtje in plaats van twee maal een enkele reis.

StedenTripper heeft navraag gedaan bij de verschillende vliegtuigmaatschappijen hoe dit prijsverschil kan ontstaan. Hier is echter geen duidelijke verklaring uit voortgekomen. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2574
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vliegen, goedkoop vliegen, vliegtickets, vluchten, goedkope vliegtickets
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.