Volg ons via
 
 
 

Zeeland heeft meeste uren zon

Zeeland heeft meeste uren zon | Profiteer van de zon in Zeeland tijdens je vakantie en ga naar het strand of pak de fiets.

Op vakantie in Nederland is altijd een gok. Ga je in Nederland naar een camping dan is het natuurlijk fijn als er veel zon is. Voor de meeste zon-uren kies je voor Zeeland. Het Zeeuwse land is bij veel toeristen en dagjesmensen bijzonder in trek en een mooie bijkomstigheid is dat Zeeland bekend staat om de meeste uren zon. Zodra deze dan ook maar even doorbreekt worden de Zeeuwse kusten overspoeld door dagjesmensen en toeristen.

Naar het strand of op de fiets

Dankzij de vele uren zon waar de provincie van kan genieten wordt de badplaats Zoutelande wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Bij mooi weer liggen de stranden overvol en is het even zoeken om een plekje te vinden in één van de vele strandtenten.

Wil je meer zien van het rijke gevarieerde landschap, pak dan de (elektrische) fiets en trek er op uit. Zeeland heeft een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk. Breng een bezoek aan de vele kerkringdorpen. De kleine plaatsjes als Koudekerke en Grijpskerke waar de kerk nog altijd het middelpunt van het dorp is. Wie een fenomenaal uitzicht over de zee wil, gaat naar Westkapelle. Vanaf de Zeedijk is het uitzicht geweldig.

De bloemdijken in Zuid-Beveland zijn overbekend en langs en over de kilometerslange duinen, zie je pas echt hoe mooi ons land wel niet is. Wanneer dan ook nog de fruitbomen in volle bloei staan, stap dan even af bij een stalletje langs de weg en maak kennis met de heerlijke streekproducten die Zeeland voortbrengt. (bron: de telegraaf)


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 9103
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
zeeland meeste uren zon, zeeland, vakantie in zeeland, camping zeeland, vakantie, strand zeeland, zeeland fietsen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.