Volg ons via
 
 
 

7.700 campings in gratis iPhone App

Campingwijzer lanceert derde generatie van haar iPhone App

Kosmos Campingwijzer heeft de derde generatie van haar iPhone App gelanceerd. 7.700 Europese campings met uitgebreide informatie over faciliteiten op de camping, kampeertarieven, foto’s, landkaaarten en routeplanner zijn nu gratis beschikbaar voor iedere kampeerder met een iPhone. Volgens Bart Bronstring, directeur van Kosmos Campingwijzer, is het bovendien de meest geavanceerde App die momenteel voor kampeerders in de App Store te verkrijgen is.  

Gratis

Kosmos Campingwijzer is, naast ACSI en ANWB, uitgever van één van de bekende campinggidsen in Nederland. Zij was de eerste die een iPhone App lanceerde op de Nederlandse kampeermarkt. Ook nu is zij de eerste die zo’n compleet bestand van maar liefst 7.700 campings met campinginformatie GRATIS beschikbaar stelt aan iPhone-bezitters. “Wij vinden het belangrijk dat iedere kampeerder op ieder moment en op de meest voordelige wijze over campinginformatie moet kunnen beschikken.  Deze nieuwe App is daarvan het meest sprekende voorbeeld. Informatie over 7.700 campings, allen jaarlijks geïnspecteerd door onze campinginspecteurs, gratis voor iedereen is uniek in Nederland”, aldus Bronstring. 

Geen roamingkosten in het buitenland

Het nadeel van gebruik van de iPhone in het buitenland is dat altijd verbinding gelegd moet worden met de netwerkaanbieder. De roamingkosten waarbij buitenlandse netwerkaanbieders ongevraagd de hoogste prijs voor gebruik van hun netwerk in rekening brengen, zijn inmiddels berucht. Dat kan tot vervelende verrassingen leiden bij thuiskomst wanneer de telefoonrekening op de mat valt. Met de iPhone App van Kosmos Campingwijzer is dat van de baan. Vóór het gebruik in het buitenland, download je thuis voor €0,79 eenmalig de kaart van dat deel van Europa waar de vakantie wordt genoten. Vervolgens kan deze kaart op de iPhone worden opgeslagen. Je bent dan klaar voor vertrek en offline gebruik van de iPhone App in het buitenland, maar dan zonder netwerkkosten.  

Over Kosmos Campingwijzer

De Campingwijzer iPhone App versie 3.0 is een product van Kosmos Campingwijzer, onderdeel van de Viaselect Leisure Group (met labels als Vacanceselect.nl en Selectcamp). Andere producten van Kosmos Campingwijzer zij de Europagids met uitgebreide informatie over maar liefst 7350 campings in Europa, de Accommodatiegids met 1600 campings in Europa die accommodaties verhuren en de Best Deal Camping Card; een kortingskaart voor het laagseizoen waarmee op 815 campings in Europa tegen een voordelig tarief gekampeerd kan worden. Al deze informatie wordt ook gepubliceerd op www.campingwijzer.nl. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2456
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
campings, vakantieveiling, iphone apps, iphone 3gs, i phone 4, apps, app, kamperen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.