Volg ons via
 
 
 

Beste Bed & Breakfast 2011 in Limburg

Bed & breakfast in eigen land.

Noord-Limburg trots op Residence la Vie en Rose als Beste Bed & Breakfast van Nederland

Résidence La Vie en Rose in Lottum is uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2011. De monumentale, verbouwde, boerderij uit 1880 scoorde maar liefst een 9,6 voor sfeer, authenticiteit en gastvrijheid in de verkiezing van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Idyllisch gelegen in het Noord-limburgse ‘Rozendorp’ Lottum is La Vie en Rose een van de ‘paradijselijke’ particuliere verblijfsaccommodaties in de regio ‘waar de liefde voor Limburg begint’.

Noord-Limburg koestert haar B&B-accommodaties. In een bed & breakfast krijgt het begrip gastvrijheid een extra dimensie. De persoonlijke aandacht en de zichtbare zorg en liefde waarmee het verblijf wordt omringd, zorgen ervoor dat je je als gast snel thuisvoelt in Noord-Limburg. Op www.liefdevoorlimburg.nl zijn B&B’s in Noord-Limburg te vinden.

Verrassend stukje Nederland

Noord-Limburg, met zijn nationale parken De Maasduinen en De Groote Peel en de rivier de  Maas, strekt zich uit van de Mookerheide in het noorden tot de Maasplassen bij Kessel. Daartussen ligt een gebied dat voor iedereen verrassingen in petto heeft. Rust en ruimte in de vele aaneengeschakelde natuurgebieden, maar ook gezellige dorpen en historische stadjes. Het is een fiets- en wandelgebied bij uitstek. Toerend op de fiets of wandelend, trekt een afwisselend landschap aan je voorbij. Op een zomerse dag kijken vriendelijk ogende koeien langs de rivier je aan en trekken zich niets aan van de bedrijvigheid op het water, of de fietsers. Op de grote stille heide is het inderdaad stil en betoverend mooi, voor wie oog heeft voor alles wat er groeit en bloeit. In het Noord-Limburgse landschap zie je bezige mensen aan het werk. Op de tuinbouwvelden worden groenten geoogst, die hun weg vinden over de hele wereld, maar ook ultravers op je bord liggen in de herberg langs de fietsroute en in het plaatselijke restaurant. Het is de tijd van de blauwe bessen en van sappige aardbeien. Lekker om zelf te plukken bij de boer of in Aardbeienland, een fruitmekka voor jong en oud.

Wie er een paar dagen tussenuit wil, of kiest voor een ongedwongen vakantie in eigen land is Noord-Limburg een ideale bestemming. Een verkenningstocht begint op www.liefdevoorlimburg.nl.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1709
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bed and breakfast, overnachten in limburg, bed en breakfast limburg, lottum, vakantie limburg, bed breakfast
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.