Volg ons via
 
 
 

Voorschoten - Hotel De Gouden Leeuw

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een weekend geboekt rechtsstreeks bij het hotel van der Valk in Voorschoten. Onze keus viel op de comfort kamer. Deze bevindt zich in een bijgebouw t/o de receptie. Een ruime, moderne kamer voorzien van alle gemakken en een uitstekende badkamer. Deze kamer had een terras aan de tuinzijde, wat we dan ook kunnen aanraden. Het hotel is van alle gemakken voorzien en er zijn volop faciliteiten.

Het Live Cooking buffet was erg goed maar jammer dat er vanaf 20.30 uur niet meer werd aangevuld. Daarom de tweede avond gekozen voor het diner in het restaurant. De prijs is vrijwel gelijk aan het Live Cooking buffet maar dit restaurant is helemaal top. De uiterst vriendelijke en snelle bediening evenals het eten waren alle klasse.

De omgeving van het hotel leent zich uitermate goed voor het maken van fantastische fietstochten. Eventueel zijn deze te huur. Ga richting Wassenaar en Scheveningen en geniet van de geweldige natuur. De rit door de duinen naar Scheveningen is fantastisch. Een hotel waar we zeker terugkomen en iedereen kunnen aanraden.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1227
Categorie: 
Hotel en camping ervaringen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
van der valk, hotel van der valk, voorschoten, de gouden leeuw
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.