Volg ons via
 
 
 

Gilze Rijen - Hotel van der Valk

Hotel van der Valk Gilze Rijen | De duurdere kamers waren perfect...

Een weekend met kinderen in Van Der Valk Hotel Gilze Rijen. We hadden geboekt via weekendje weg voor 3x een standaardkamer. Bij aankomst bleek dat dit verouderde kamers zijn met een overjarige inrichting. We hebben tegen bijbetaling omgeboekt naar superior kamers. Deze waren flink duurder maar perfect. Waarschijnlijk waren deze kamers, met de ligging in een bijgebouw, nog niet zolang klaar aangezien nog niet alles aanwezig was. Nadeel in deze kamer was het terras waarop ook de buren terecht kwamen om hun sigaret te roken en op ons terras achterlieten.

Het eten (diner) verliep door de drukte, enigszins chaotisch. De wachttijd was erg lang en de tweede avond waren enkele vleesgerechten beslist niet gaar. Het hotel heeft voldoende faciliteiten waaronder een zwembad. De omgeving leent zich uitermate goed voor een bezoek aan safaripark Beekse Bergen. Toch, de volgende keer maar een ander hotel.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1414
Categorie: 
Hotel en camping ervaringen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
van der valk, hotel van der valk, van der valk gilze rijen, hotel gilze rijen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.