Volg ons via
 
 
 

Luxe vakantieadres in Oost-Nederland / Buitengoed Het Lageveld

Buitengoed Het Lageveld maakt van favoriete bestemming Oost-Nederland een luxe vakantieadres

Uit onderzoek van ContinuVakantieOnderzoek (CVO) blijkt dat maar liefst een kwart van de binnenlandse vakantiegangers kiest voor een verblijf in Oost-Nederland. Met haar vele wonderschone locaties en verscheidenheid in accommodaties heeft dit mooie stukje Nederland vakantiegangers ook in 2011 veel te bieden. Het sfeervolle Buitengoed Het Lageveld maakt van dit favoriete vakantieadres een heuse luxebestemming, waar men terecht kan voor rust, ruimte en comfort.
 
Onthaasten na alle werkdrukte en hectiek van het dagelijkse leven… Een kwart van de binnenlandse vakantiegangers lijkt in Oost-Nederland de perfecte vakantiebestemming te hebben gevonden om van de welverdiende rust te genieten. Zo heeft Overijssel in 2010 maar liefst anderhalf miljoen gasten mogen verwelkomen voor een verblijf in de Provincie. Het luxe Buitengoed Het Lageveld in Hoge Hexel sluit naadloos aan op deze behoefte en biedt allerhande vakantiegasten een comfortabel en sfeervol verblijf in authentieke Twentse stijl. Alle woningen, geïnspireerd op de welbekende Twentse boerderijen van weleer, zijn voorzien van een huiselijke, luxe inrichting en zijn, met of zonder sauna, rustig gelegen aan het ca. 36 ha. grote Lageveld; dé manier om Twente en Oost-Nederland beter te leren kennen.
 
Natuurlijk hoeft een verblijf in een vakantiepark als Het Lageveld niet alleen in de zomermaanden gepland te worden. ,,Het is juist goed om meerdere keren per jaar van een korte vakantie te genieten om zo tot rust te kunnen komen”, alsdus Jessica Bloom, arbeids- en organisatiepsycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Een vakantiepark gelegen op een rustige plek in een natuurlijke omgeving is daarvoor een ideale uitvalsbasis. Het is prettig om je op een vakantieadres thuis te voelen maar daarnaast ook te kunnen genieten van luxe en comfort.
 
Het eigen of gehuurde Twentse vakantiehuis van Het Lageveld is een perfect vertrekpunt om de omgeving en de provincie Overijssel te ontdekken; op wandel- en fietsafstand liggen de natuurgebieden het Wierdense Veld, Engbertsdijkveen, De Holterberg, Hellendoornse Berg en Lemelerberg en een bezoek aan Ommen, Wierden, Nijverdal en Avonturenpark Hellendoorn of Ponypark Slagharen behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier kan de favoriete vakantiebestemming Oost-Nederland gecombineerd worden met een luxueus onderkomen om te genieten van de welverdiende rust.
 
Over Buitengoed Het Lageveld
Buitengoed Het Lageveld, geopend in 2007,  ligt in een prachtige, bosrijke omgeving nabij Almelo en Enschede in het fraaie Twente. Naast het park bevindt zich een recreatieplas (36 ha) met zandstranden, een zwem- en kindervijver en speeltoestellen. Veel villa´s beschikken over sauna, whirlpool of jacuzzi.
 
De luxe villa’s van Buitengoed Het Lageveld worden verhuurd door NOVASOL vakantiehuizen. Meer dan 28.000 individuele vakantiehuizen in 21 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide en is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa. 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1592
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
het lageveld wierden, vakantiewoningen twente, vakantieaccommodatie huren