Volg ons via
 
 
 

Luxe vakantieadres in Oost-Nederland / Buitengoed Het Lageveld

Buitengoed Het Lageveld maakt van favoriete bestemming Oost-Nederland een luxe vakantieadres

Een kwart van de binnenlandse vakantiegangers kiest voor een verblijf in Oost-Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van ContinuVakantieOnderzoek (CVO). De mooie locaties in dit stukje Nederland heeft vakantiegangers veel te bieden. Een favoriet vakantieadres is het sfeervolle Buitengoed Het Lageveld. Hier kan men nog tot rust komen, heeft men ruimte en comfort binnen handbereik.

Wie van een welverdiende rust wil genieten kiest voor Oost-Nederland. Het luxe Buitengoed Het Lageveld in Hoge Hexel sluit hier helemaal op aan. De villa's zijn sfeervol en gebouwd in authentieke Twentse stijl. Alle woningen, geïnspireerd op de welbekende Twentse boerderijen van weleer, zijn voorzien van een huiselijke, luxe inrichting en zijn, met of zonder sauna, rustig gelegen aan het ca. 36 ha. grote Lageveld; dé manier om Twente en Oost-Nederland beter te leren kennen.
 
Buitengoed Het Lageveld is ook een heel geschikte bestemming om er buiten de vakantieperiode te genieten op een rustige plek in een natuurlijke omgeving. Je voelt je er snel thuis.
 
Vanuit het park Het Lageveld kun je al wandelend of fietsend de mooie omgeving gaan verkennen. Op korte afstand liggen de natuurgebieden het Wierdense Veld, Engbertsdijkveen, De Holterberg, Hellendoornse Berg en Lemelerberg en een bezoek aan Ommen, Wierden, Nijverdal en Avonturenpark Hellendoorn of Ponypark Slagharen behoort tot de mogelijkheden.
 
Buitengoed Het Lageveld, geopend in 2007,  ligt in een prachtige, bosrijke omgeving nabij Almelo en Enschede in het fraaie Twente. Naast het park bevindt zich een recreatieplas (36 ha) met zandstranden, een zwem- en kindervijver en speeltoestellen. Veel villa´s beschikken over sauna, whirlpool of jacuzzi.
 
Meer info: www.buitengoedlageveld.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1848
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
het lageveld wierden, vakantiewoningen twente, vakantieaccommodatie huren
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.