Volg ons via
 
 
 

Toeristen trekken nu naar Canarische Eilanden

Canarische eilanden hebben nog de voorkeur

Hoewel er volgens het CBS ieder jaar zo'n 260 duizend Nederlanders hun vakantie doorbrengen in Egypte heeft dat land nu te maken met een leegloop. Als gevolg van de onrust die er de afgelopen weken heerste zien zowel Tunesië als Egypte een grote terugloop in het aantal toeristen. 

En zoals gewoonlijk hebben andere landen hier weer baat bij. Momenteel zijn reizen naar de Canarische Eilanden bijzonder gewild. Ook Aruba ziet een groeiende groep toeristen naar zich toe komen. De toerist die in deze tijd van het jaar op vakantie wil zoekt toch in de meeste gevallen de zon op. Egypte was daarom altijd een heel geliefde bestemming in de wintermaanden.

Er zou enige angst kunnen bestaan dat de andere zonbestemmingen nu de prijzen gaan verhogen maar volgens sommige reisorganisaties gebeurt dit niet zo snel omdat zij veelal prijsafspraken met de hotels hebben. Voor Egypte (en Tunesië) is het te hopen dat de rust weer snel terugkeert en ook daar weer lekker van de zon genoten kan worden.

bron: z24 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1468
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie, vakantie gran canaria, goedkoop op vakantie , zonvakantie canarische eilanden, last minute canarische eilanden
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.