Volg ons via
 
 
 

Kroatië gastland Vakantiebeurs 2012

Kroatië, goed bereikbare mediterrane bestemming.

Kroatië wordt op de Vakantiebeurs van 2012 het nieuwe Gastland Europa. Dat is op de laatste beursdag van de Vakantiebeurs 2011 bekendgemaakt. De status van Gastland impliceert dat alle toeristische troeven van Kroatie in samenwerking met beursorganisatie VNU Exhibitions promotioneel en in een opvallende setting tijdens de Vakantiebeurs intensief onder de aandacht worden gebracht. Kroati is de opvolger van Portugal in 2010 en Sloveni, dat de rol van Gastland Europa tijdens de afgelopen beurseditie zeer succesvol invulde.


Igor Cupahin, directeur van het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme in Amsterdam: ,,Kroatie is een goed bereikbare Mediterrane bestemming en biedt gevarieerde mogelijkheden voor een geweldig verblijf voor elke vakantieganger. Zij kunnen hier een onvergetelijke tijd doorbrengen. De lifestyle, de cultuur en onze gastronomie zijn alom bekend en geliefd. Velen kennen de goed verzorgde kampeerfaciliteiten in Kroatie, aan de kust en richting binnenland.

5,2 miljoen overnachtingen

,,Het afgelopen jaar mochten wij 311.000 Nederlandse toeristen in Kroatie verwelkomen, goed voor 5,2 miljoen overnachtingen. Ik ben ervan overtuigd dat de belangstelling nog flink zal toenemen na onze presentatie als Gastland Europa op de Vakantiebeurs van 2012'', aldus dhr. Cupahin.

Behalve een Gastland Europa presenteert zich op de Vakantiebeurs jaarlijks ook een Gastland Verre Bestemmingen. De afgelopen jaren waren dat Cuba, in 2009, en Indonesie, in 2010 en 2011. De keuze voor het nieuwe Gastland Verre Bestemmingen is nog niet bepaald. Zie ook: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2024
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantiebeurs, campings kroatie, kroatie camping, vakantiehuisje kroatie
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.