Volg ons via
 
 
 

Grote verschillen huurtarief auto in buitenland

Auto huren | Groot verschil in tarieven.

Wie een vliegreis heeft geboekt naar het buitenland en daar ter plekke een auto wil huren doet er goed aan tevoren goed alle prijzen en condities te vergelijken. Bij veel reisorganisaties kun je gelijk bij het boeken ook de auto alvast bespreken hoewel je vaak iets voordeliger uit bent als je dit regelt op de plaats van bestemming.

Er bestaat een flink verschil in de tarieven die berekent worden door autoverhuurbedrijven maar houd er rekening mee dat gevestigde verhuurbedrijven als Avis, Hertz etc. vaak meer in rekening brengen dan de lokale verhuurbedrijven. Vergelijk ook eens op de website www.autoeurope.nl naar alle verschillende tarieven. Waar je ook een auto gaat huren, betaal nooit vooraf voor een huurauto welke je nog niet hebt gezien. Richt eerst zelf een grondige inspectie uit naar het verhuurbedrijf (zoek op google) en let erop dat je een goede en schone auto te huur krijgt aangeboden.

In de meeste gevallen is de afkoop van het eigen risico niet standaard bij de prijs inbegrepen. Om narigheid te voorkomen in geval van schade is het aan te raden deze er altijd bij te verzekeren.

Bron: Reisgids 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1576
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
autohuur, auto huren, avis, hertz, goedkope autohuur, autohuur vergelijk, autohuur vakantie, europcar
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.