Volg ons via
 
 
 

Beste hotel van Nederland 2010: Klooster Elsendael

Klooster Elsendael | Terechte winnaar Review Award voor Beste Hotel van Nederland

10 genomineerde hotels strijden voor Publieksprijs

HotelSpecials.nl overhandigt het 2e achtereenvolgende jaar de Review Award voor Beste Hotel van Nederland. Klooster Elsendael in Boxmeer komt als grote winnaar uit de bus met het cijfer 9,1. Dit hotel heeft de hoogste beoordeling gekregen van gasten van HotelSpecials.nl die in 2010 een hotel hebben bezocht. Bovendien krijgt het grote publiek voor het eerst de kans om ook zijn stem uit te brengen. De 10 best gewaardeerde hotels dingen namelijk mee naar de Publieksprijs Beste hotel van Nederland, waarvoor www.bestehotelvannederland.nl is gelanceerd.

Uitreiking Review Award Beste hotel van Nederland

Alle boekers op HotelSpecials.nl en HotelSpecials.be ontvangen na afloop van hun hotelverblijf een uitnodiging om het bezochte hotel te beoordelen. Deze worden als review op de betreffende hotelpagina geplaatst. Op basis van de reviews maken hotels kans op een award in verschillende categorien. De winnaar van de Review Award 2010 is bekend: Klooster Elsendael wist de hoogste reviewbeoordeling te bemachtigen en sleept daarmee deze prestigieuze prijs in de wacht. Dit 3-sterrenhotel is volgens de gasten van HotelSpecials.nl het best gewaardeerde hotel van Nederland vanwege de vriendelijke service, persoonlijke aandacht en unieke locatie.

Verkiezing Publieksprijs Beste hotel van Nederland

HotelSpecials.nl doet er dit jaar nog een schepje bovenop door een extra award uit te reiken. De 10 hotels in Nederland met de hoogste beoordeling in 2010 zijn genomineerd voor de Publieksprijs Beste hotel van Nederland. Van 12 t/m 30 januari 2011 kan het grote publiek op de website www.bestehotelvannederland.nl zijn stem uitbrengen. Stemmers maken hierbij kans op een droomweekend voor 2 personen in het Beste hotel van Nederland, 10x een GiftFor2 belevenis High Tea en 5x een HotelCadeau. In een filmpje op de website laten alle hotels zich van hun beste kant zien en leggen zij uit waarom zij de Publieksprijs zouden moeten ontvangen. Op 31 januari 2011 wordt de winnaar bekendgemaakt en volgt er een feestelijke uitreiking.

De genomineerde hotels voor de Publieksprijs:

  • 1) Klooster Elsendael
  • 2) Kasteel Daelenbroeck - Hampshire Classic
  • 3) Mvenpick Hotel Amsterdam City Centre
  • 4) Van der Valk Hotel Middelburg
  • 5) Van der Valk Hotel Duiven Arnhem
  • 6) Van der Valk Hotel Utrecht Houten
  • 7) Hotel Kasteel Terworm
  • 8) Hotel Newport
  • 9) Boutique Hotel Lumire - Hampshire Classic
  • 10) Van der Valk Wolvega Heerenveen

Media-aandacht

De verkiezing van het Beste hotel van Nederland is een initiatief van HotelSpecials.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door de mediapartners 100% NL en Spits. Radiozender 100% NL zendt tijdens de stemperiode een radiospot uit om deze hotelverkiezing onder de aandacht te brengen. Ook in Spits komen de verkiezing van de Publieksprijs en de genomineerde hotels uitgebreid aan de orde. Tevens wordt er optimaal gebruikgemaakt van social media kanalen Twitter, Facebook en de blog.

Meer reviews, betere hotelkeuze

HotelSpecials.nl vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan de meningen van hotelgasten die via de site hebben geboekt. Remco Hofstede, Managing Partner van HotelSpecials.nl, benadrukt: met deze reviews willen wij een objectief en onafhankelijk beeld geven van alle plus- en minpunten van de hotels die wij aanbieden. Jaarlijks komen er veel nieuwe reviews bij van gasten die van een hotelverblijf hebben genoten. Inmiddels beschikt HotelSpecials.nl samen met HotelSpecials.be al over ruim 150.000 reviews waarin gasten hun ervaringen delen met andere websitebezoekers.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2045
Categorie: 
Hotel en camping ervaringen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hotel, hotelovernachting, hotelspecials, nachtje weg nederland, beste hotel nederland
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.