Volg ons via
 
 
 

Valentijnsdag | London Eye love you!

Valentijn | Verras je lief met een romantische tour in de London Eye

Op Valentijnsdag wil je natuurlijk ook jouw geliefde graag verrassen. Dat kan met een mooi boeket bloemen of een prachtige doos met chocolaatjes. Maar wat te denken van een weekendje weg naar de wereldstad Londen. Boek dan tevens een spectaculair ritje in de 135 meter hoge London Eye. Onder alle weersomstandigheden kun je plaatsnemen in één van de 32 gesloten cabines van dit enorme reuzenrad. Het uitzicht over Londen is een ervaring op zich.

Eénmaal boven kun je bij goed weer tot 40 kilometer ver weg kijken. Geniet van de vele bezienswaardigheden vanuit de lucht zoals de Westminster Abbey, The House of Parliament, de Big Ben en Trafalgar square.

Een overnachting boeken in Londen is niet moeilijk. Het aanbod aan hotels, in alle prijsklassen, is groot. Een aanrader is het nog vrij nieuwe trendy Hotel H10 Waterloo. Dit hotel ligt in de buurt van de London Eye. Ga een heel romantisch weekend tegemoet.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1830
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
londen eye, stedentrip londen, weekendje weg londen, londen stedenreis, valentijnsdag tips
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.