Volg ons via
 
 
 

Camper van het Jaar 2011

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Op de openingsdag van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2010 in Utrecht is de uitslag bekendgemaakt van de verkiezing Camper van het Jaar 2011. De titel 'Camper van het jaar 2011’ gaat naar LMC Explorer I 698 G 

Juryrapport
De LMC Explorer I 698 G verdient de titel ‘Camper van het Jaar’ vanwege de ruime toepassing van innoverende gewichtsbesparende ideeën en gebruik van nieuwe materialen. Die gewichtsbesparing maakt deze reusachtige rollende vakantiewoning toch geschikt voor rijbewijs ‘B’. Het gaat te ver om alle winst en nieuwe toepassingen te noemen. Gewichtsbesparende combinaties van meubeldelen, toepassing van innovatief ontworpen lichtgewicht (meubel)plaat en uitwisseling van traditionele constructies voor nieuwe ideeën zijn echter de belangrijkste. Kilo’s vliegen er bovendien af door minder gebruik van hout in de wanden, modern geproduceerde kunststofdelen en veel gebruik van aluminium, zelfs onzichtbaar in het interieur. Binnen geven de uniek comfortabele opgang naar het hoge bed en de flexibele keukenindelingen genaamd Duoflex en Triflex het laatste zetje naar het hoogste schavot.

Voor meer informatie over de LMC Explorer; LMC Campers en Caravans, (053) 573 74 35 of www.lmc-caravan.com.

In 2010 ging de titel naar de: Chausson Welcome Sweet

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2922
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
campers, camperverhuur, kampeerauto, kampeervakantie, camper huren
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.