Volg ons via
 
 
 

Caravan van het Jaar 2011

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Op de openingsdag van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2010 in Utrecht is de uitslag bekendgemaakt van de verkiezing Caravan van het Jaar 2011. De titel 'Caravan van het jaar 2011 gaat naar De Tendenza 465 SFB van het Duitse Fendt.

Juryrapport
Het Tendenza-exterieur past weliswaar naadloos in de modellenlijn van Fendt, toch resulteren de grijswitte kleurstelling en sportieve elementen als lichtmetalen velgen en dakrailing in een geheel eigen gezicht. De echte kracht van de Tendenza zit echter van binnen, want daar hebben de ontwerpers krachtig afgerekend met Fendts traditie van behoudendheid. Het tweekleurige meubilair en de lila-beige bekleding harmoniren tot een bijzonder geslaagd geheel. Dat de Tendenza slechts in n uitvoering leverbaar is geldt nauwelijks als een bezwaar, want de gekozen indeling heeft zijn populariteit inmiddels ruimschoots bewezen. Een extra pluspunt in dit geheel is de nieuwe SlimLine-koelkast, die de gebruiksmogelijkheden van de keuken aanzienlijk vergroot.
Voor meer informatie over de Fendt Tendenza Fendt Caravans Nederland - www.fendt-caravan.com.

In 2010 ging de titel naar de: Brstner Averso Plus. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht is nog t/m dinsdag 26 oktober 2010.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2263
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
caravan, kampeerbeurs, Tendenza , Fendt caravans, camping
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.