Volg ons via
 
 
 

Beste cruiseschip ter wereld

Cruiseschip MS Europa | Veel ruimte en suites met privé-balkon.

Voor het elfde achtereenvolgende jaar is het cruiseschip MS Europa door de belangrijke 'Berlitz Cruise gids' uitgeroepen tot beste cruiser ter wereld. Het schip behoort toe aan de Duitse rederij Hapag-Lloyd en kent een ongekende luxe aan boord. 

Hoewel op de meeste cruiseschepen een groot aantal binnnenhutten aanwezig zijn kent de MS Europa enkel buitenhutten. De ruimte waar de passagiers gebruik van maken is enorm groot en 80 procent van de suites beschikt tevens over een eigen privé-balkon.

Aan boord zijn vier restaurants voor een diner op sterrenniveau en in de avonduren kan men zich opmaken voor een heerlijke avond uit, in de balzaal. De passagiers ontvangen ieder de nodige persoonlijke aandacht en wie denkt aan boord geen mail te kunnen versturen heeft het mis want elke passagier ontvangt een eigen email-adres zodat men de thuisblijvers op de hoogte kan houden over een geweldige reis op zee.

Bron: AD


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3480
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ms europa, cruise, cruisevakantie, cruiseschip, cruises, last minute cruise, cruise caribbean
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.