Volg ons via
 
 
 

Singapore - Jurong Bird Park

Jurong Bird Park | Eén van de grootste vogelparken ter wereld

Jurong Bird Park

Behorend tot één van de grootste vogelparken ter wereld, met niet minder dan 9000 vogels in 600 verschillende soorten. Het uit 1971 daterende park heeft een oppervlakte van 202.000 vierkante meter. Tijdens een verblijf in de wereldstad Singapore welhaast een must om een dag lang dit bijzonder fraaie park te bezoeken.

Het park is in 2006 voor 10 miljoen Amerikaanse dollar aangepast en sindsdien is het mogelijk om vanaf tribunes de wervelende vogelshows te bekijken.Wie erg vroeg een show wil bezoeken kan naar de Early Bird Breakfast Show.

Zeer bijzonder is de 'Birds 'n Buddies' show. Een groot aantal vogels (waaoronder enkele verkleed) laten zich hier van hun mooiste en beste kant zien.In de African Waterfall Aviary (een inloopvoliére) maak je kennis met 1500 beesten die hier vrij rondvliegen en rondwandelen.

Het vogelpark heeft de beschikking over een monorail met drie stations die zich in een voliére bevinden. Meer info: www.birdpark.com.sg    (Bron: AD)


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1160
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
singapore zoo, birdpark singapore, vogelpark singapore, openingstijden birdpark, vogels
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.