Volg ons via
 
 
 

Kuala Lumpur - KL Bird Park

KL Bird Park | Een prachtig natuurlijk park met evenzo prachtige vogels in alle denkbare kleuren

Eén van de grootste vogelparken ter wereld is het KL Bird Park in het Maleisische Kuala Lumpur. Het park staat erom bekend dat alle vogels hier vrij kunnen rondvliegen hoewel er ook nog veel vogels de dag in een kooi doorbrengen. Een prachtig natuurlijk park met evenzo prachtige vogels in alle denkbare kleuren.Bij de voederplaatsen kom je de meeste vogels tegen. Deze worden aangegeven middels bordjes. De officiële nationale vogel van Maleisië is de neushoornvogel. Een groot aantal van deze prachtige vogels zijn te vinden in een apart gedeelte, het Hornbill park.

Een ander gedeelte in het park "Aviary" is een must om te bezoeken. De waterval met daarbij vele ooievaars en andere visetende vogels is een bezoek meer dan waard.

Het KL Bird Park is uitermate geschikt voor kinderen, mede door de diverse shows met papegaaien en roofvogels. Voor mensen in een rolstoel is het echter minder geschikt. Tijdens een verblijf in Kuala Lumpur is dit vogelpark zeer de moeite waard om te bezoeken. (Meer info: www.klbirdpark.com) 

Bron: AD


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1713
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vogelpark kuala lumpur, kl bird park, vogelpark, kuala lumpur weer
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.