Volg ons via
 
 
 

Bosschenhoofd - Golden Tulip De Reiskoffer

Hotel de Reiskoffer | Voormalig klooster omgebouwd tot een sfeervol 4-sterren hotel.

Hotel de Reiskoffer is gevestigd in een voormalig klooster welke is omgebouwd tot een sfeervol 4-sterren hotel in het Brabantse Bosschenhoofd. De hotelkamers bevinden zich in een apart gebouw naast het hoofdgebouw. De kamers zijn zeer ruim en hebben allemaal of een terras of een balkon. De badkamer is gemoderniseerd en voldoet aan de hedendaagse eisen. De kamer is niet erg smaakvol ingericht maar beschikt wel over alle benodigdheden. De Brasserie is er om even bij te komen en voor een hapje of drankje. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in de voormalige kapel. Het hotel beschikt over een luxe wellness center voor de ultieme ontspanning.

De ligging van het hotel is vooral zeer gunstig. Het is een ideale plek voor een lange fiets- of wandeling door de prachtige Brabantse natuur. Dichtbij zijn de steden Breda met zijn gezellige centrum  en wil je op koopjesjacht breng dan een bezoek aan het Rosada outletcentrum in Roosendaal. Skiën kan in het Skidôme in Rucphen en wil je toch liever meer cultuur dan is een bezoek aan Bergen op Zoom ook een must.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2257
Categorie: 
Hotel en camping ervaringen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hotel brabant, hotel bosschenhoofd, rosada outletcenter, skidome rucphen, hotel nederland
Gerelateerde artikelen
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.