Volg ons via
 
 
 

Nieuwe reisbrochure Overwinteren, Holland International

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Holland International brengt voor deze winter een nieuwe brochure uit: Overwinteren. De brochure richt zich speciaal op ondernemende senioren die de winter liever onder de Zuid-Europese zon doorbrengen. In de gids, die vanaf volgende week in de schappen ligt, zijn 24 accommodaties terug te vinden in Spanje en Portugal.

De overwinteraar van nu is een brede, cultureel genteresseerde, ondernemende doelgroep van 50 tot 85 jaar. Reden genoeg voor Holland International om een brochure uit te brengen die geheel inspeelt op de wensen van de moderne overwinteraar. De touroperator biedt RIU hotels, aparthotels, appartementen en bungolows aan in de brochure. ArkeFly, de eigen airline, speelt een belangrijke rol bij de overwintervakanties. De airline heeft ook in de winter een zeer frequent vliegschema op de Spaanse Costas, Canarische Eilanden en de Portugese Algarve, waardoor Holland International lange verblijven en afwijkende reisduren flexibel kan aanbieden.

Berend Simons, manager productgroep zon: We hebben een mooi evenwichtig aanbod bij elkaar gezocht en dat gebundeld in een brochure. Als de brochure succesvol is, willen we volgend jaar uitbreiden met meerdere bestemmingen. Nieuw deze winter is de zogenaamde ServiceHost in Golden Club Cabanas Resort in de Algarve. Met deze host bieden we onze reizers een aantal dagdelen per week een programma aan. Dat kan variren van taal- en kooklessen, een golfmiddag of stadswandeling tot een bridge- of sjoelavond. Het is zeker niet de bedoeling om de mensen elke dag en avond te gaan entertainen, maar we bieden wel af en toe vertier voor wie dat zoekt. We verwachten dat deze service positief wordt ontvangen, en gaan het dan ook op andere bestemmingen doen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4351
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
overwinteren, winterzon, vakantiegids
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.