Volg ons via
 
 
 

Haagse toeristische trekpleisters toegankelijk

Nieuwe toegankelijkheidsgids Den Haag

Wethouder Bert van Alphen (Welzijn, Volksgezondheid en Emancipatie) presenteerde in april 2010 de nieuwe toegankelijkheidsgids. In deze gids staan alle openbare gebouwen in de gemeente Den Haag, die toegankelijk zijn voor gehandicapten. De gids werd in ontvangst genomen door Anja Overhoff, directeur Den Haag en Marketing. 
 
De gemeente Den Haag hecht veel belang aan de toegankelijkheid van (openbare) gebouwen voor gehandicapten. Dit is één van de speerpunten in de nota gehandicaptenbeleid. Het afgelopen jaar zijn
 
160 openbare gebouwen in Den Haag getoetst op toegankelijkheid. Als onderdeel van de campagne Den Haag en Handicap die dit jaar als thema toerisme heeft, werd de gids gisteren officieel uitgereikt. Hiermee wil de gemeente het belang van toegankelijke Haagse toeristische trekpleisters benadrukken. Op die manier kan iedereen volwaardig meedoen. 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1295
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vvv den haag, bezienswaardigheden den haag, den haag winkelen, den haag musea
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.