Volg ons via
 
 
 

Egypte - Steigenberger Al Dau Beach Hotel Hurghada

Steigenberger Al Dau Beach | Top hotel in Hurgada

Het Steigenberger Al Dau Beach Hotel in Hurghada Egypte, mag met recht een 5-sterren hotel worden genoemd. Het hotel is schoon, het eten is perfect (onder de Duitse leiding) en vrijwel alles is all inclusive. Kies je voor één van de suites, dan weet je zeker dat je op de mooiste plek terecht komt. Deze liggen alle in het hoofdgebouw met uitzicht richting zee.

Ook is in deze kamers het wireless internet, minibar en 10 stuks kleding voor de wasserette gratis. Een bezoek aan Hurghada (sakala) kan gratis met de shuttlebus maar pas op voor geld-wisselaars en ding genoeg af in de winkels. Hurghada zelf is smerig, druk en de trottoirs zijn slecht toegankelijk. Ga voor het hotel en geniet ervan, wij gaan zeker terug naar dit goed gerenommeerde hotel. Eind maart kan de temperatuur al oplopen richting de dertig graden. Vergeet dus niet een goede zonnebrandcrème mee te nemen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1563
Categorie: 
Hotel en camping ervaringen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie egypte, hotel hurghada, all inclusive hotel hurghada, steigenberger hotel
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.