Volg ons via
 
 
 

Gids beste campings Kroatie online

Op zoek naar goede campings in Kroatie

Op www.camping.hr is een gids te downloaden met de beste campings van Kroatië. De meeste daarvan liggen in Istrië.

Kamperen in Istrië kent een lange traditie dat begon met de opkomst van de kampeercultuur in Europa. Kampeer faciliteiten in Istrië zijn goed ontwikkeld en zijn vooral populair vanwege hun goede ligging, vaak direct aan zee en in de schaduw van de mediterrane vegetatie. Om in aanmerking te komen voor ‘beste camping’ moeten de campings daarnaast beschikken over een groot aanbod op het gebied van horeca en dienstverlening, en een gevarieerd aanbod in sport en vermaak. De sanitairunits zijn modern, schoon en ingericht met sanitair voor volwassenen, kinderen en invaliden. Tevens beschikken de campings over wasmachines, wasdrogers, ruimte voor het storten van een chemisch toilet en op de campings waar de sanitairunits erkend zijn met 2,5 ster of meer, zijn er ook privébadkamers en een aparte ruimte voor hondenbezitters.

De keuzecriteria zijn duidelijk gedefinieerd: de campings moeten voldoen aan de officiële Kroatische vier sterren categorie en in de ANWB campinggids een gemiddelde waardering van 8 of meer scoren. In totaal 32 campings in Kroatië voldoen aan deze criteria, 19 ervan liggen in het goed bereikbare Istrië. Van die 19 campings zijn er zes naturistencampings. Het totale overzicht staat in de ‘beste camping’ gids, waarvan een Nederlandse versie beschikbaar is op www.camping.hr.

Uitgebreide informatie op www.camping.hr  Algemene  informatie over Istrië op www.istra.hr


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2762
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kroatie, istrie, kamperen, camping, campinggids, naturistencamping
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.