Volg ons via
 
 
 

Kamperen als beren

Camping Buitengewoon Groenhoff | Kamperen in een berenhol

ANWB camping Buitengewoon Groenhoff in Vriescheloo is druk bezig met de realisatie van berenholen. Op het prachtige terrein zijn 15 tweepersoons "berenholen" welke worden voorzien van twee comfortabele bedden, zitjes, verlichting en een stopcontact. De berenholen worden gerealiseerd aan een mooi gelegen meertje. Voor wie een familiefeest of andere feestelijke bijeenkomst wil organiseren kan hier een onvergetelijk avontuur tegemoet zien.

Naast de berenholen komt er een jachthut waarin naast de douches en toiletten eveneens zitjes, een bar en een vuurplaats wordt aangelegd. Na aankomst in het berenhotel wordt begonnen met een berenborrel en lunch en de dag wordt afgesloten met een smakelijk diner. De maaltijden worden geserveerd in de naastgelegen blokhut. Het berenhotel in Vriescheloo, voor wie het gevoel wil hebben, terug te zijn in de natuur, maar wel met de nodige gemakken van deze tijd. Een onvergetelijke ervaring.  Meer info: www.buitengewoongroenhoff.nl

  • ANWB Camping Buitengewoon Groenhoff:
    Dorpsstraat 31
    9699 PA Vriescheloo

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2245
Categorie: 
Binnenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
camping, kamperen in nederland, berenhotel, camping vakantie, camping nederland
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.