Volg ons via
 
 
 

Een gastvrij welkom in Turkije

Turkije | Een zeer gastvrij vakantieland

Het vakantieplatform Zoover heeft een onderzoek gehouden waaraan deelgenomen is door duizenden Nederlanders. Het onderzoek richtte zich op Turkije als vakantieland. Eén op de drie Nederlanders geeft een bijzonder positief oordeel over Turkije. Ongeveer 600.000 Nederlanders brengen jaarlijks hun vakantie door in dit, volgens hen meest gastvrije land.

De gastvrijheid die vakantiegangers ondervinden komt volgens de ondervraagden ook voort uit de hele hechte familieband die de Turkse bevolking kenmerkt. Zodra iemand hulp nodig heeft kan men zeker rekenen op de eigen familie.

Turkije is erg gebaat bij een opkomende toeristenbranche. Dit is een grote stimulatie voor de werkgelegenheid. De Turkse overheid is een onderzoek gestart hoe de dienstverlening nog meer verbeterd kan worden.

Uit de vele positieve reacties die de ondervraagden gaven over Turkije blijkt eens en te meer dat Turkije als vakantieland een zeer geliefde bestemming is.

Bron: ToerismeNieuws 12/2009


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1927
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
turkije, vakantie turkije, all inclusive turkije, hotel turkije, turkije weer
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.