Volg ons via
 
 
 

Luxe Kamperen aan de Costa Brava

Volledig ingerichte bungalowtenten met echte Nederlandse bedden aan de Costa Brava

Na de lange autoreis richting Costa Brava is het toch geweldig dat je alleen nog maar de spulletjes uit de auto hoeft te halen en de vakantie kan direct beginnen. De royale luxe bungalowtent staat al klaar. Niet slapen op een campingmatras maar in echte Nederlandse bedden. Aan comfort ontbreekt het je ook niet want de bungalowtenten zijn volledig uitgerust met koelkast, gasfornuis en een complete inventaris. Op de camping staat de Nederlandse beheerder voor je klaar als je nog vragen hebt.

Wanneer je graag de omgeving wilt verkennen dan kun je deelnemen aan één van de excursies die worden georganiseerd. Vergeet niet de prachtige stad Barcelona met zijn Sagrada Familia van Gaudí. Ook in de omgeving worden talrijke excursies georganiseerd.

De authentieke Spaanse dorpjes zijn een bezoek meer dan waard. Wil je even niet zelf achter het stuur, verken de Costa Brava dan eens door een boottocht te maken. De tocht gaat langs de gehele kust van de Costa Brava. Voor 55-plussers is de maand juni extra aantrekkelijk gemaakt.

Voor meer informatie: familyholidays.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1779
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
costa brava weer, kamperen costa brava, camping in spanje, costa brava vakantiehuis
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.