Volg ons via
 
 
 

Willingen presenteert accommodatiegids in het Nederlands

Willingen is ook bij onze Nederlandse buren een zeer populaire vakantiebestemming

De gemeente Willingen in het Sauerland heeft  de nieuwe accommodatiegids voor 2010 gepresenteerd. Hierin staat alle informatie over de talrijke recreatie- en sportmogelijkheden die het gehele jaar door in Willingen worden aangeboden. Evenals een ruime keuze aan accommodatie inclusief omschrijving, foto’s en arrangementen.

Het begint met de nieuwe pelgrimroute, gaat verder met medical wellness, wandelen en fietsen en tot aan alle wintersportmogelijkheden is alles inbegrepen en de sfeervolle foto’s doen verlangen naar een vakantie in Willingen. De arrangementen in de nieuwe accommodatiegids, zoals bijvoorbeeld een week wandelen zonder bagage op de Uplandsteig of de Rothaarsteig, zijn bijzonder interessant. Of wat dacht u van ons „Family Adventure“ of het mooie Sauerland tijdens speciaal georganiseerde wandelweken te voet leren kennen?

Nieuw! Nieuw! Nieuw!
Tijdens de winter of in de zomer, Willingen is ook bij onze Nederlandse buren een zeer populaire vakantiebestemming. Het Sauerland is binnen enkele uren per auto te bereiken en voor de ski fans in Nederland is het grootste skigebied noordelijk van de Alpen een absoluut eldorado met vele highlights.

De Tourist-Information Willingen heeft nu voor het eerst een complete accommodatiegids in het Nederlands uitgegeven. Hierin worden de mogelijkheden in de regio gepresenteerd. Bovendien wordt het zoeken naar de juiste accommodatie eenvoudig. Een compleet in het Nederlands vertaalde accommodatiegids is tot nu toe uniek in heel Duitsland.

Beide accommodatiegidsen zijn bij de Tourist-Information Willingen gratis verkrijgbaar.

Tourist-Information Willingen, Am Hagen 10, 34508 Willingen (Upland)

E-Mail: willingen@willingen.de,

Internet: www.willingen.de

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2249
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sauerland, vakantie in duitsland, willingen webcam, willingen ski
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.