Volg ons via
 
 
 

Campings Roompot hoog gewaardeerd

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De afgelopen week heeft de ANWB haar jaarlijkse campingerkenningen gepubliceerd. Als autoriteit op dit gebied wordt door de recreatiebranche en de consument veel waarde gehecht aan deze beoordeling. De campings van Roompot Vakanties hebben dit jaar een gemiddelde van 8,5 gescoord.

Op grond van de bevindingen van de ANWB-inspecteur is aan de categorieën sanitair, standplaats, terrein, zwembad, sport, animatie en eten & drinken een afzonderlijk waarderingscijfer toegekend, waarbij vooral wordt gekeken naar de kwaliteit en de staat van onderhoud. Bijna alle campings van Roompot zijn dit jaar weer gekeurd en scoren hierbij hele goede cijfers, uiteenlopend van een 8,2 tot een 8,9. Uiteraard is Roompot hier erg blij mee. Zij heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en doet er alles aan de campings zo optimaal mogelijk uit te rusten.

De erkenning is een service voor de ANWB-leden en gebaseerd op de vrijwillige medewerking van bedrijven. Het bedrijf dient zich controleerbaar op te stellen om de erkenning te krijgen. De ANWB maakt op zijn beurt aan zijn leden kenbaar dat het bedrijf door de ANWB is erkend en wat de waarderingscijfers zijn door middel van mondelinge informatie en/of in door de ANWB uit te geven publicaties. Bovendien mag het bedrijf het erkenningslogo gebruiken en kan het promotiemiddelen bij de ANWB betrekken. Daaruit maakt de gast op dat ze te maken hebben met een betrouwbare en goede organisatie.

Roompot Vakanties heeft camping en kampeerressorts verspreid over heel Nederland. Ze zijn allemaal uniek in ligging en faciliteiten. Van een gezellige camping direct achter de duinen tot campings met talloze faciliteiten zoals diverse restaurants, subtropisch zwemparadijs, indoor-speeltuin en een manege.  ( okt 2009 )

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2733
Categorie: 
Kamperen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Roompot, campings
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.