Volg ons via
 
 
 

Website verzamelt authentieke Chambres d Hotes

Chambres d’Hotes | Franse vorm van de Bed & Breakfast erg populair

Steeds meer mensen verruilen de Franse camping voor een meer authentieke en persoonlijke ervaring in Chambres d’Hotes. De Franse vorm van de Bed & Breakfast wint steeds meer aan populariteit.

Om tegemoet te komen aan deze groeiende behoefte is deze week de website Chambres d’Hotes Wijzer gelanceerd. De website wordt gekenmerkt door uitgebreide, heldere en gebruiksvriendelijke vermeldingen van meer dan 400 Chambres d’Hotes. Op dit moment ligt hierbij de focus op Nederlandstalige bestemmingen.

Volgens de oprichters van Chambres d’Hotes Wijzer ontdekken steeds meer mensen de persoonlijke en authentieke sfeer die Chambres d’Hotes het gehele jaar te bieden hebben. “Het is een manier om te ontvluchten aan de realiteit en écht te proeven van de Franse cultuur.”

Met de nieuwe website hopen de oprichters het Chambres d’Hotes concept de aandacht te geven die het volgens hen verdient.  Meer info: www.chambresdhoteswijzer.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1329
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bed & breakfast frankrijk, logies, frankrijk vakantie, chambres d’hotes zoeken
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.