Volg ons via
 
 
 

Huizenruil, voel je thuis in andermans huis

Huizenruil | Respect voor elkaars normen en waarden, aandacht voor andermans eigendommen.

Huizenruil vakanties worden steeds populairder. Slapen in andermans bed, kokkerellen in andermans keuken, rond toeren in andermans auto. Klinkt het gek? Lijkt dat eng?

Welnee, ruim 28.000 leden in meer dan 120 landen wereldwijd van de huizenruilorganisatie Home Exchange hebben de eerste schroom allang overwonnen en menigeen wil nooit meer op een andere manier op vakantie.  In de huidige moeilijke economische tijden is huizenruilen een trend aan het worden, we hebben de laatste paar maanden een groei van 30 á 35 procent van het ledenbestand gezien. Het is een goedkope én goede manier van vakantie vieren, die steeds meer Nederlanders weten te waarderen.

Daarom bestaat sinds korte tijd ook een Nederlandstalige editie van Home Exchange: www.huizenruil.com. 

Neem vrijblijvend een kijkje en ontdek een hele nieuwe wereld. Respect voor elkaars normen en waarden, aandacht voor andermans eigendommen. Het zijn gevraagde ingrediënten voor een geslaagde huizenruil. Duizenden gezinnen vieren op deze, bijzondere manier hun vakantie, meestal één keer, maar soms meermalen per jaar.  Het is een aantrekkelijke variant op de doorsnee reis naar camping, hotel of appartement, en niet alleen aantrekkelijk om financiële redenen in de huidige roerige tijden. Huizenruil vindt plaats met gesloten beurzen. De enige kosten betreffen de (vlieg)reis, want ook autoruil is dikwijls inbegrepen, alsmede een bescheiden bedrag aan contributie dat momenteel 79 euro per jaar bedraagt.

,,Wat eng, vreemden in je huis, hoe durf je? Stel je voor dat ze er met je hele hebben en houden vandoor gaan. Of dat ze een rommeltje achter laten, dan ben je mooi klaar’’. Het zijn veel gehoorde reacties als we familie, vrienden en kennissen vertellen van onze reisplannen. ,,Dat geldt andersom ook’’, is het geijkte antwoord.

Wederzijds vertrouwen is essentieel, mensen met snode bedoelingen zijn we in al die jaren eigenlijk nog nooit tegen gekomen. Voor meer informatie: www.huizenruil.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 7711
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
huizenruil, woningruil, vakantie woningruil, woningoppas, vakantie
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.