Volg ons via
 
 
 

7* Hotel Burj Al Arab Dubai

Wie niet genoeg heeft aan een 5-sterren hotel kan terecht in het luxeuze Burj Al Arab Hotel in Dubai.

Wie niet genoeg heeft aan een 5-sterren hotel kan terecht in het luxeuze Burj Al Arab Hotel in Dubai. Dit 7-sterren hotel is gebouwd in de vorm van een Arabisch schip, de Dhow. Het is met zijn 321 meter ook nog eens het hoogste hotel ter wereld. De prijs van een overnachting is ons niet bekend maar waarschijnlijk hoeven we dat ook niet te weten. De kleinste suite in het hotel heeft een afmeting van 169 m2 en de grootste heeft een oppervlakte van maar liefst 780 m2. Alle kamers hebben standaard internet met een persoonlijke laptop tot je beschikking.

Zoek je ook nog graag een strand waar je gerust ondanks de hitte, met blote voeten overheen kunt lopen? Ga dan naar het nieuwe Palazzo Versace Hotel in Dubai. Tijdens de warme zomermaanden wordt het strand gekoeld middels een pijpleidingen systeem dat onder het zand is aangebracht. Het anders zo hete zand blijft hierdoor lekker koel. Om de "warme" wind op het strand lekker te laten aanvoelen worden er luchtblazers op het strand geplaatst, zodat je kunt genieten van een lekker zeebriesje.

Dubai staat bekend om al zijn luxe en gigantische bouwwerken. Een ander opvallend en luxe hotel is het onderwater Hotel Hydropolis. Dit drijvende hotel is verankerd aan de bodem en zo'n 75 procent van alle verdiepingen bevindt zich onder water. Wil je dus eens wat anders dan een 3- of 4 sterren hotel in ons land, dan is het 'op' naar Dubai.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1338
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
burj al arab prijzen, hotels dubai, 5 sterren hotel dubai, burj al arab boeken, vakantie
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.