Volg ons via
 
 
 

Mountainbiken in het Sauerland

Sauerland | Fantastische panorama-uitzichten op de Diemelsee

Van de Diemelsee over de St. Muffert

Het Sauerland is voor mountainbikers een eldorado.
Dit mountainbike-mekka, met verschillende moeilijkheidsgraden en routes voor iedere smaak, is een waar paradijs voor toerfietsers, freerider en racefietsers en geldt nog steeds als insider tip.

Het pension Schröder in Willingen is gespecialiseerd in mountainbiketoeren. De eigenaar, Volker Schröder, is zelf een enthousiaste mountainbiker en kent zijn geboortestreek perfect. Bij hem zijn de mooiste tochten als compleet uitgestippelde route verkrijgbaar. Zijn accommodatie is het trefpunt van mountainbikefans die hier graag over de nieuwe trends en ideeën praten. Volgens Volker Schröder is de route van de Diemelsee over de berg St. Muffert een echte aanrader.

Binnen ca. 4 uur bedwingt men 1.187 hoogtemeter en wordt een afstand van 50 km afgelegd. Fantastische panorama-uitzichten op de Diemelsee, over weides en velden zijn highlights voor alle zintuigen. Naast het “Special mountainbike test-weekend”, diverse mountainbikearrangementen en het programma “Bike Törn mit Freunden” zijn er ook “probeerweekenden” voor beginners en nog veel meer.......
Het arrangement „Auf (geführte) Touren kommen“ („Op (begeleide) tochten komen“) is ideaal om de „Willinger Bike Welt“ intensief te leren kennen.

Meer informatie en boekingen mogelijk bij hotelpension Schröder, tel.: +49-(0)5632-6444, info@hotelpension-schroeder.de.

Tourist-Information Willigen
www.willingen.de

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1362
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sauerland duitsland, vakantiewoning willingen, vakantiewoning in, vakantiehuis in duitsland
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.