Volg ons via
 
 
 

Dordogne - Les Gites Fleuris

De Dordogne kent de grootste kasteeldichtheid van Frankrijk.

Les Gites Fleuris ligt in de vallei van het imposante kasteel te Hautefort. Vanaf ons terrein loopt u zo de bossen in, ook spectaculair uitzicht op de omringende valleien. Vanuit de La Petite Rose is het uitzicht tuinen. 1s/1b voor 4. Vanuit de La Wisteria is fantastisch uitzicht over de glooiende heuvels van de Dordogne! 3s/1b voor 6. Internet –WIFI. centrale hitte en open haard.

Het complex ligt zeer rustig maar toch op loopafstand van het dorp met alle voorzieningen zoals o.a. verschillende restaurants, bakker, slager garage, grote intermarche, apotheek, verschillende brocante winkels enz. Groot park!  Zwembad en Jacuzzi spa met terras, barbecue & picknick, bordspellen, tafeltennis, volleyball, badminton, croquet. In de tuin treft u onze liefde voor bloemen aan, hetgeen leidt tot een fraai kleurenpallet. boomhut, speelgoed, kinderfietsjes, stepjes, skelter, speeltuintje met schommel. 

Door het kasteel en het medicijnmuseum is het een levendig dorp. Alle bekende steden zoals, Sarlat, Périgueux, Brantome, Montignac liggen binnen een straal van 50 km. Aan de andere zijde van het kasteel is een groot meer om te zwemmen, tevens is daar een restaurant gevestigd. Ook een heerlijke plek om gewoon rond het meer te wandelen of daar de bossen in te gaan. 

De Dordogne kent de grootste kasteeldichtheid van Frankrijk. Veel stadjes ademen nog altijd een oorspronkelijk middeleeuwse sfeer. Tuinliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen, het kasteel heeft prachtige tuinen maar u kunt b.v. ook Les Jardins d'Eyrignac gaan bekijken. Voor de fietsliefhebbers zijn mountainbikes beschikbaar. De streek biedt fijnproevers een overvloed aan culinaire specialiteiten, zoals truffels, paddenstoelen, walnoten, ganzen (fois gras) en eenden ( confit de canard). Het klimaat is hier aangenaam met prachtige groene landschappen, doorsneden door rivieren. 

Ga voor een uitvoerige beschrijving naar onderstaand webadres:
www.lesgitesfleuris.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: RenataB
Hits: 1912
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dordogne bezienswaardigheden, dordogne weer, dordogne klimaat, camping dordogne, vakantie frankrijk
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.