Volg ons via
 
 
 

Treinreizen in Zwitserland

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De specialist in bijzondere treinreizen INCENTO een nieuw product aan haar aanbod toegevoegd. Met de lancering van www.treinreizeninzwitserland.nl mag zij zich in een klap de grootste aanbieder van treinreizen door het indrukwekkende Zwitserse landschap noemen.

Adembenemende landschappen

Met de totstandkoming van www.treinreizeninzwitserland.nl is een langgekoesterde wens werkelijkheid geworden. "De adembenemende landschappen, de meer dan uitstekende treinverbindingen, de vele bergbanen en de fantastische - veelal panorama - treinen maken van Zwitserland een land dat bij uitstek geschikt is om op deze manier te ontdekken. De unieke samenwerking met Railtour, onze Zwitserse partner, garandeert dat we aan vrijwel iedere reiswens kunnen voldoen en dat de reis altijd tot in de puntjes verzorgd is", aldus Jos Beltman, Algemeen Directeur van Incento.

Uitgebreid aanbod

De website biedt een uitgebreide keuze in diverse treinreizen verspreid over het hele land. Vanzelfsprekend ontbreken de meest aansprekende treinen als de Glacier Express en de Bernina Express niet. De bezoeker heeft de gelegenheid om op gemakkelijke en efficiënte wijze het aanbod van 21 verschillende reizen te doorzoeken en uiteindelijk een reis naar keuze te selecteren. Mocht het programma aangepast moeten worden of zit de droomreis niet bij het standaard aanbod, dan kan de reis ook op maat samengesteld worden. Bij iedere reis kan de snelle rit (overdag per ICE-trein) vanuit Nederland naar het eerste hotel in Zwitserland (en retour) worden bijgeboekt. Deze sluit perfect aan op elk arrangement.

Om voortdurend in te kunnen spelen op actuele ontwikkelingen is bewust gekozen om het de reizen uitsluitend via het internet aan te bieden. "Bovendien past het behoedzaam omgaan met grondstoffen bij het milieuvriendelijke reizen per trein", vervolgt Beltman.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2032
Categorie: 
Buitenland
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
treinreis, treinvakantie
Vakantie Aanbiedingen
Er zijn geen items beschikbaar.