Volg ons via
 
 
 

Veiliger met Het Landelijk SOS Alarm Informatie Systeem.

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De Internationale SOS AlarmCard en SOS AllerCard voor kinderen, volwassenen, senioren, (huis) dieren, chronisch zieken, mensen met (voedsel)allergie en/of medicijnengebruik. Mocht u iemand aantreffen bij een calamiteit kijk dan altijd of hij/zij een SOS AlarmCard of AllerCard (sleutel)hanger bij zich draagt! Als iedereen dit doet kan dit namelijk ook de levens redden van uw gezin, kinderen, partner of ouders.

De internationale SOS AlarmCard  kan bevestigd worden aan de sleutelhanger, ritssluiting, tas of ketting en bij dieren aan de riem of halsband  en bij calamiteiten worden naasten en dierbaren van de drager direct op te hoogte gebracht! Situaties die iedereen wel herkend binnen het gezin waarbij vaak direct de spanning ‘voelbaar’ is van… als er maar niets ernstigs gebeurt is?  

Door de SOS AlarmCard zichtbaar te dragen worden 'helpers' en officiele hulpverlening op de hoogte gebracht van de SOS AlarmCard en worden gezin- en familieleden geïnformeerd via de SOS AlarmCard Alarmcentrale die 24 uur per dag zeven dagen in de week bereikbaar is vanuit Nederland of het buitenland. De  SOS Alarmcard redt levens en zorgt ervoor dat officiële hulpverleners direct op de hoogte zijn van eventuele relevante informatie en dierbaren sneller geïnformeerd kunnen worden.

In het verleden zag je diverse mensen met een SOS armbandje of ketting  of burgers hebben een 'briefje' in hun portefeuille maar veel mensen is dit niet bekend en tot op heden was er geen algemeen herkenbaar landelijk SOS Alarm Informatie Systeem die Nederlanders de mogelijkheid geeft om bij calamiteiten   een persoonlijk SOS Alarm Informatie systeem in te schakelen. Doordat Nederlanders steeds meer tweeverdieners en alleenstaanden kent, is de  SOS AlarmCard de enige zekerheid dat er altijd ‘iemand’ bereikt wordt bij calamiteiten binnen het gezin of de familie.

Speciale SOS kaart voor chronisch zieken, (voedsel) allergie en/of medicijnengebruik
Naast de  SOS Alarmcard kan de drager ervoor kiezen om tevens de SOS Allercard bij zich te dragen. De SOS Allercard is een sleutelhanger en een kaart op creditcard formaat die wordt gedragen in de portefeuille. Op de SOS Allercard kan de drager diverse informatie kwijt zoals o.a.  naast de persoonlijke gegevens, foto, bloedgroep, medicijnengebruik, geloof,  welke  (chronische) aandoening / allergie de drager eventueel heeft, hoe wel of juist niet te handelen bij eventuele calamiteiten, donorcodicil etc. Deze informatie redt diverse levens, zeker op het moment dat de
drager niet in staat is door bijvoorbeeld ‘bewusteloosheid  of taalprobleem ’ om deze informatie te verstrekken. De SOS Allercard is te verkrijgen in 40 talen.

Op de site van Alarmcard.nl en AllerCard.nl kunnen ervaringen gelezen worden van gebruikers over de diensten van SOS Alarmcard en de  SOS AllerCard. Tevens kan via deze sites informatie verkregen worden over de diensten van SOS Alarm Vermist per SMS  voor vermissingen van personen en (huis)dieren  of  AlarmGPS voor het traceren en lokaliseren van personen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2442
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sos, alarm, 112, noodgeval