Volg ons via
 
 
 

Die mooie bos haar verdwijnt langzaamaan

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.Bij het ouder worden merken veel mensen dat toch langzaamaan de haargrens omhoog gaat. Hoewel het ook bij twintigers wel voorkomt dat ze al haar gaan verliezen zijn het toch vooral de wat ouderen die steeds meer kale plekjes ontdekken.

Er is tegenwoordig wel iets aan te doen maar, dat is een nogal kostbare aangelegenheid. Middels laser kan de mooie haarbos weer worden hersteld. De krachtige lichtbundel van de laser maakt gaatjes op de kale hoofdhuid. Hier komen dan de getransplanteerde haartjes in die men elders op je lichaam heeft weggehaald. Normaal gesproken kan iedereen met natuurlijk haaruitval een laserbehandeling ondergaan. Ga goed informeren naar de kosten want dit hangt af van de hoeveelheid te transplanteren haar.

Wil je toch beslist weer rondlopen met die mooie bos haar bedenk dan, dat het al snel tussen de 3500 en 12.500 euro gaat kosten.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1986
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
haarverzorging, haartransplantatie, kaalheid, kaal worden, haaruitval