Volg ons via
 
 
 

Bewaren van vis

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Door vis goed te bewaren blijft de kwaliteit en smaak behouden. Vis is een vers product en daarom is het belangrijk dat onderstaande regels nageleefd worden.

   1. Onderbreek de koelketen niet. Dit houdt in dat u vis niet lang ongekoeld moet laten. Als u boodschappen doet kunt u vis het best als laatste aanschaffen en bij thuiskomst als eerste in de koelkast doen.
   2. Bewaar vis altijd in de koelkast bij een temperatuur van maximaal 7 °C. Een temperatuur van 4 °C heeft echter de voorkeur aangezien het aantal bacteriën zich dan minder snel vermenigvuldigt.
   3. Houdt rauwe en bereide producten gescheiden van elkaar.

Verse vis kunt u het beste zo vers mogelijk eten. Bewaar vis liever niet langer dan een dag, hooguit twee dagen. Op voorverpakte vis staat een uiterste houdbaarheidsdatum.

Bron: Visrecepten
         Tijdvoorvis

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2869
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
makreel, visrecepten