Volg ons via
 
 
 

Ontstress tijdens de feestdagen

Ontstress tijdens de feestdagen | Met deze tips kom je kerst en oud en nieuw ongetwijfeld zonder stress door.

Ontstress tijdens de feestdagen

Schiet jij ook al in de stress bij de gedachte aan het versieren van je woning, het bedenken en voorbereiden van het kerstdiner en het achteraf weer opbergen van alle rommel? Relax. Ontstressen tijdens de feestdagen doe je zo:

Accepteer hulp

Je staat niet overal alleen voor. Veel vrouwen hebben de neiging om alles in de keuken te willen doen, maar je kunt de taken natuurlijk ook verdelen. Zorg wel voor een duidelijke taakverdeling en maak eventueel een checklist.

Wacht niet af

Veel mensen zien op tegen de feestdagen omdat ze alleen zijn. Er zijn echter genoeg leuke evenementen en voorstellingen aan het eind van het jaar. Dus trek erop uit of nodig zelf mensen uit. Wees actief en wacht niet af.

Relativeer

Kerst en Oud en Nieuw zijn vaak dagen van saamhorigheid en gezelligheid. Je hoeft echter niet elk kerstliedje mee te zingen en je hoeft je niet anders te gedragen dan je je voelt. Wees jezelf en relativeer het feestgebeuren. 

Neem een minivakantie

Kun je de feeststemming of het zoveelste gezellige familiefeest écht missen, boek dan een hotelletje en ga er tussenuit. Of je nu kies voor een stedentrip of de winterzon, met kerst is er vast een plek waar je kan genieten. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1188
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ontstressen symptomen, ontstressen massage, ontstressen vakantie