Volg ons via
 
 
 

Injecties met babyhuid doen rimpels verdwijnen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Injecties met babyhuid doen rimpels verdwijnen

De wereld van de plastische chirurgie staat niet stil. Het nieuwste idee? Jonge huidcellen van baby's injecteren in oude, rimpelige huid. Volgens de uitvinders van de ingreep maakt één injectie je huid voor altijd jong en glad.

Deze methode is ontwikkeld door het Britse bedrijf Intercytex. De techniek heet Vavelta. Je moet er maar zin aan hebben, want de huidcellen die geïnjecteerd worden, worden geselecteerd uit de voorhuid van besneden baby's, die door de moeders vrijwillig gedoneerd worden. De firoblasten in deze huidcellen moeten vervolgens de oude huid herstellen. Ze stimuleren volgens de uitvinders de productie van collageen en die stof zorgt voor een rimpelloze en jonge huid

De behandeling is allesbehalve goedkoop. Als je bijvoorbeeld littekens als gevolg van acné wilt behandelen, ben je minimaal 1.600 euro lichter. Dit is een stuk duurder dan een botoxbehandeling. Dit kosten ongeveer 350 euro per behandeling, maar is niet blijvend.

Vooralsnog lijkt de behandeling veilig te zijn. Er zijn uit onderzoek nog geen schadelijke neveneffecten naar voren gekomen.

(ep)  bron: hln.be

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1186
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Botox, anti rimpelcrme, rimpelbehandeling, huidbehandeling